ÇORUM (AA) - Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Erol Karadaş ile Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, göreve yeni başlayan Cumhuriyet Başsavcı Vekili Üzeyir Karakülah’ı ziyaret etti.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesi’nin Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ile Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Çorum Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği görevine atanan Karakülah'ı tebrik eden Karadaş ve Başaranhıncal, Karakülah'a görevinde başarılar diledi. 

TSO Meclis Başkanı Karadaş, Çorum’da ahenkli bir çalışma ortamının bulunduğu, huzur ve asayiş açısından önemli problemlerin yaşanmadığı belirterek, gerek kamu, gerekse özel sektörün el ele verip, ahenk içerisinde çalıştığını vurguladı. 

Başsavcı Vekili Karakülah da uzun bir süre Tokat’ın Turhal ilçesinde Başsavcılık görevini yürüttüğünü, bu nedenle bölge insanını tanıdığını ifade ederek, Ankaralı olmasından dolayı da Çorum ve Çorumlular hakkında bilgi sahibi olduğunu kaydetti. 

Çorum ile ilgili izlenimlerinin olumlu yönde olduğunu dile getiren Karakülah, ziyaretlerinden dolayı Karadaş ve Başaranhıncal’a teşekkür etti.