Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde tehlike arz eden ağaçları budadı.
Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Efeler ilçesini daha güzel ve daha yeşil bir ilçe yapmak için aralıksız çalışıyor. Ekipler son olarak Askerlik Şubesi bahçesinde bulunan, Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nin bahçesine devrilme tehlikesi bulunan ağacı budadı.
Ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “İlçemiz için her gün yeni bir şeyler yapmaya, vatandaşımızın daha güzel ve temiz bir ilçede yaşamalarını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Askerlik Şubesi bahçesinde bulunan ağacın dalları okul bahçesine doğru yönelmiş durumda olduğundan dolayı şube yetkilileri ağacın devrilme tehlikesine karşılık belediyemizden yardım istediler. Belediye olarak bizde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizi buraya yönlendirerek ağacın budanmasını sağladık. İlçemizin daha ferah ve daha güzel bir hale gelmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
Askerlik Şubesi yetkilileri ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi yetkilileri budanan ağaç için Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’a teşekkür etti.