Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Aydın İl Müdürlüğü, yapılandırma döneminde yaşanan yorgunluğu tiyatro etkinliğiyle attı.
Aydın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü personelleri, 02 Şubat 2015 tarihinde son bulan 6552 sayılı kanun kapsamındaki yapılandırmanın yorgunluğunu tiyatro molası ile attı. Şükran Güngör Şehir Tiyatro Sahnesi’nde sahnelenen Moliere’in Tarruffe adlı iki perdelik komedi oyununu Aydın Sosyal Güvenlik İl Müdürü Rifat Kocaoğlu, merkez müdürleri ve kurum personelleri izledi.
Gecenin Sonunda Aydın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü adına İl Müdürü Rifat Kocaoğlu, oyunculara sahneledikleri başarılı oyun için teşekkür edip, çiçek takdim etti.
Kurum olarak yoğun bir çalışma tempolarının olduğunu ancak yapılandırma döneminde daha yoğun bir sezon geçirdiklerini belirten SGK Aydın İl Müdürü Rıfat Kocaoğul, "Kurum olarak bir yandan halkımıza en iyi hizmeti sunarken, diğer yandan da çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu yüksek tutmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bu tür sosyal aktivitelere bundan sonra ağırlık vereceğiz. Bizler derdimiz olsa da hizmet verdiğimiz vatandaşımıza karşı her zaman güler yüzlü olmak zorundayız. Hizmet verdiği vatandaşımıza gülümsemesini eksik etmeyen tüm çalışanlarıma teşekkür ediyorum" diyerek daha mutlu bir iş yaşantısı için herkesi tebessüme çağırdı.