Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yeni yılın ilk bebeğine “Hoş Geldin” dedi.
Tahmazoğlu, yeni yılın ilk bebeğini Aydınbaba Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti. Şahinbey Belediyesi’nin yürüttüğü Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında, Çoban ailesini ziyaret ederek minik bebeğe “Hoş Geldin” diyen Başkan Tahmazoğlu, ailenin isteği üzerine bebeğin ismini de kendisi belirledi.
Başkan Tahmazoğlu’nun bebeğe Emine isminin verilmesi önerisi aile tarafından da kabul edilince, Kılınçoğlu Cami imamı çağrılarak bebeğin ismi konuldu. Aileye çeşitli hediyeler veren Başkan Tahmazoğlu, evin sobalı olduğunu görünce bir de Karbonmonoksit dedektörü hediye etti.
Hediyeler için Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür eden Çoban Ailesi, “Yeni yılın ilk hediyesi minik kızımızdı. Başkanımızın ziyareti de bizim ikinci hediye oldu. Bu mutlu günümüzde bizimle birlikte olduğu için Başkanınız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyoruz” dediler.
BAŞKAN TAHMAZOĞLU: “BOL ÇOCUKLU BİR YIL OLMASINI DİLİYORUM”
2015 yılının bereketli geçmesi dileğinde bulunan Tahmazoğlu da minik Emine’ye ömür boyu mutluluklar dileyerek, “2015 yılının ilk gününde, yılın ilk doğan bebeğini minik kızımızı evinde ziyaret ettik. Daha ismi konmamıştı, ailemizin de rızasını alarak cami hocamızı çağırarak kızımızın ismini Emine olarak koyduk. Allah, Emine’yi vatanına, milletine, ailesine hayırlı bir evlat etsin. Ben bu yılın bol ve bereketli bir yıl olması dileklerinde bulunuyorum. Bol çocuklu bereketli bir yıl olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum” diye konuştu.