Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği’nin yürüttüğü ‘Engelleri Aşalım Projesi’ne Adana Optimum AVM ev sahipliği yaptı.
Engelliler Haftası kapsamında Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği’nin yürüttüğü ve Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin desteklediği “Engelleri Aşalım Projesi” Ceyhanlı gazilere ve engellilere, engelsiz güzel bir gün yaşattı.
FİLM İZLEDİLER, YEMEK YEDİLER
İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün, Engeliler Haftası kapsamında bir araya getirdiği Ceyhanlı gaziler ve engelliler özel araçlarla Adana Optimum’a getirildi. Gül Dört Nala” filmini izleyen gaziler ve engelliler filmin ardından birlikte yemek yediler.
KIYASIYA YARIŞTILAR
Playbowling Salonu’nda bowling oynayan gaziler ve engeliler birbirlerine üstünlük sağlamak için kıyasıya mücadele eden Ceyhanlı konuklar, doyasıya eğlenmenin keyfini çıkardı.
Gazi ve engelliler, keyifli günün sonunda, kendilerine güzel saatler yaşatan Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ve Optimum AVM yetkililerine teşekkür ettiler. Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amiri ve Devriye Ekipler Amiri Furat Topan da “40 engelli ve gazi arkadaşlarımızla bir arada hoşça bir gün geçirdik. Optimum AVM’ye de desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.