Türkiye Ortaokullar arası Küçükler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Zonguldak’ı temsil eden Yayla Ortaokulu erkek masa tenisi takımı 24-26 Mart tarihleri arasında Sinop ta düzenlenen şampiyonada başarılı performans göstererek Türkiye ikinci oldular.
Sinop Merkez Spor Salonunda üç gün süren şampiyonada Ankara ve İstanbul takımlarını 3-0 gibi net bir skorla yenerek finale gelen Zonguldak ekibi, finalde daha önce yendiği Yalova ekibine 3-2 yenilerek Türkiye ikincisi olma başarısını gösterdiler. Yayla Ortaokulu bahçesinde güzel bir organizasyon altında düzenlenen törende Türkiye ikinciliği kupasını teknik heyette görev yapan antrenör Muammer Kural, Burçin Aygün ve sporcular tarafından kupayı Okul Müdürü Ahmet Bozdemir’e takdim ettiler.
Törende bir konuşma yapan Yayla Ortaokulu Müdürü Ahmet Bozdemir konuşmasında özetle şunları söyledi:
"Okulumuz erkekler masa tenisi takımımız Sinop ta düzenlenen Türkiye şampiyonasında hem ilimizi hem de okulumuzu çok iyi temsil ederek Türkiye ikincisi olma başarısını göstermişlerdir. Tek üzüntümüz düzenlenen şampiyonanın ilk maçında daha önce yendiğimiz Yalova takımına finalde kıl payı yenilerek Türkiye şampiyonu olamamamız bizleri derinden üzmüştür. Bizim bu başarımızda büyük katkı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz başta olmak üzere teknik heyetimizde görev yapan başarılı antrenörlerimizden Muammer Kural, Burçin Aygün, Osman Yılmaz ve sporcularımızı teşekkür ediyorum kendilerini yürekten kutluyorum."