AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanlığı sosyal etkinlikler kapsamında düzenlediği sinema günüde ‘Bizim Hikayemiz’ filmini izlediler.
Yimpaş AVM Sinemasında gösterime sunulan ‘Bizim Hikayemiz’ filmini Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti Yozgat Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu, daire müdürleri ve vatandaşlar izledi.
AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Elvan Akbulut, gençlik kolları olarak sosyal etkinliklerini sürdürdüklerini belirterek, “ Bizim Hikayemiz filmini izledik. Bu filimde yaşananları 1980 darbe döneminde çok sayıda insanımız yaşamıştır. O dönemler bir daha yaşanmasın, çekilen acılar bir daha yaşanmasın” dedi.
Film sonrası konuşan Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, AK Parti Gençlik Kollarına teşekkür ederek,”Bizim Hikayemiz filmi, bizim dönemimizi anlatıyor. Film gerçekten güzel, çok beğendim. Bir çok insan 1980 döneminde hiçbir suçu olmadan ceza evlerine girmiş, işkenceler görmüştür. AK Parti ülkemizde fikir özgürlüğü getirmiştir. Kimse fikrini beyan ederek ceza çekmesin” diye konuştu.