Onur ATIŞ / İZMİR, ()
2 KART CEZALISI VARDI
PTT 1'inci Ligi'nde düşme potasında kurtulma mücadelesi veren Bucaspor'da kart cezalıları sağ bek Hüseyin ile sol kanat Erkan, Denizlispor mücadelesinde yoktu. Teknik direktör Mustafa Bahadır defansın sağında Hüseyin'in yerine Zekeriya'yı oynatırken, Erkan'ın yokluğunda ise sol kanatta Emre forma giydi.
KADROYA ALINMADILAR
DENİZLİSPOR'da cezalı Genkov'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Mustafa Keçeli, Bülent Ertuğrul ve Cem Tosun forma giyemedi. Yeni transfer Şenol ise hazır olmadığı gerekçesiyle teknik direktör Engin İpekoğlu tarafından kadroya alınmadı. Yeşil-siyahlılarda Genkov'un yerine forvette Kouemaha, Bülent'in yokluğunda orta alanda Emre ve Malikov'un yerine defansta Hüseyin forma giydi.
İLK MAÇTA ŞOV YAPTI
DENİZLİSPOR'un devre arasında Adana Demirspor'dan transfer ettiği Rostand Kouemaha, yeşil siyahlı formayla çıktığı ilk maçta şov yaptı. 12 ve 15'inci dakikalarda ağları sarsan Kamerunlu oyuncu büyük coşku yaşarken sergilediği futbolla da alkış aldı.
GOL SİFTAHI
BUCASPORLU Emre, Berkin ve Burak Aydın, müsabakada gol siftahı yaptı. Maçın 3'üncü dakikasında Denizlispor savunmasının hatasını çok iyi değerlendiren Emre perdeyi açarken yine bu sezon ilk kez golle tanışan Berkin'e de asist yaptı.
90. dakikada sahneye çıkan altyapı patentli Burak da altın değerindeki 3 puanın kazanılmasında önemli rol oynadı.
İK DEFA MAÇA İLGİ
BUCALI taraftarlar bu sezon ilk kez bir karşılaşmaya ilgi gösterdi. Yaklaşık 2000'e yakın futbolsever maçı izlerken, 100 kadar Denizlili taraftar da kale arkasında takımlarını destekledi. Bucasporlular, zaman zaman kötü oynayan takımlarını protesto etti.
DIŞARI ÇIKMAK İSTEDİLER
KALE arkasında karşılaşmayı seyreden Bucasporlular, stada Denizlisporlu taraftarlar geldiği sırada dışarı çıkmak istedi. Güvenlik güçleri kapılara yığılan Bucaspor taraftarına müdahale ederken, stat dışında gelişecek olası bir kavgayı önledi.