Hayati KILIÇ-Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul,() ALİBEYKÖY Barajı'nda 17-18 yaşlarında bir erkeğe ait ceset bulundu. Polisin ilk incelemesinde vücudunda bir iz bulunmayan ceset, kesin ölüm nedeninin ve kimliğinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Alibeyköy Barajı,Mimarsinan Kent Ormanı mevkiindeki bataklık alanda bir ceset gören balıkçılar polisi aradı. Polis, itfaiye ve 112 acil sağlık ekibi ile Gazi Mahallesi'ndeki Polis Merkezi'de buluştu. Gece ve tehlikeli bir bölge olması nedeniyle sağlık ekipleri ve polis çelik yelek giydi. Ambulansa 'Akrep' diye tabir edilen 3 zırhlı araç eşlik etti.

ELBİSELER BULUNDU



Konvoy halinde sıkı güvenlik önlemleri altında baraja inen polis, çevrede yaptığı incelemede cesede ait olduğu tahmin edilen elbise ve ayakkabı buldu. Polis ve itfaiye eri balıkçı kayığı ile cesedi kıyıya çıkardı.

GENÇ ERKEK CESEDİ



Olay yeri inceleme polislerinin yaptığı incelemede, 17-18 yaşlarında erkek cesedinin vücudunda darp, kesici ve delici alet izine rastlanmadı. Ceset kesin ölüm nedeninin ve kimliğinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

(FOTOĞRAFLI)