AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Dr. Mithat Ekici, esnaf ziyaretleri kapsamında çıraklık günlerine geri döndü.
Balıklı Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Huzur Terzi’yi ziyaret ederek, işletme sahibi Halil Efe ile görüşen Ekici, merhum babasının mesleğinin de terzi olduğunu kaydetti. Ekici, iş yerinde bir süre ütü yaparak, çıraklık günlerine geri döndü.
Ekici, "Rahmetli babam Ali Rıza Ekici’nin mesleği de terzilikti. Ben küçükken hem okudum, hem de babama çıraklık yaptım.Bugün adeta eski günlerime geri döndüm" dedi.
Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği eski Genel Sekreteri ve AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Mithat Ekici, daha sonra Samanpazarı’na geçerek esnaf ziyaretlerini burada sürdürdü. Ekici, "30 yıllık hekimlik, 8 yıllık bürokratlık ve Milletvekilliğindeki siyasi birikim ve tecrübelerimle ve bunlarla zenginleşen vizyonumla Yeni Kütahya’nın oluşturulması çalışmalarına katkıda bulunacağıma inanıyorum. Amacım her yerde, her platformda insana hizmet edebilmektir. Bizler için doğduğumuz yer değil, doyduğumuz yer, yaşadığımız şehir önemlidir. İnsana hizmetin ibadet kadar önemli olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı. (EFE)