AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman İl Özel İdare’ye 19 milyon TL ilave kaynak aktarıldığını kaydetti.
Ahmet Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, AK Parti Hükümetinin Adıyaman ve ilçelerine yakışır altyapı hizmetleri için yatırımlarını olanca hızıyla sürdürmeye devam ettiğini vurguladı.
Hükümetimiz her zaman olduğu gibi yine Adıyaman’ın yanında yer aldığını vurgulayan Aydın, “Yapmış olduğumuz girişimlerimiz ve takiplerimiz neticesinde, Sayın Başbakanımızın talimatı ve Sayın Maliye Bakanımızın desteği ile; Sincik Belediyemize; mahalleler arası bağlantı yolları ve altyapı çalışmaları için 4 milyon TL, Adıyaman İl Özel İdaresi’ne; köylerimizin altyapı, asfat, içmesuyu, küçük tarımsal sulama projeleri, eğitim ve sağlık gibi alanlarda kullanılmak üzere 15 milyon TL olmak üzere 19 milyon TL ilave kaynak aktarımı yapılmış bulunmaktadır.
Özellikle altyapı çalışmaları ve diğer ihtiyaçların karşılanması maksadıyla gönderilen bu kaynak, ilimiz genelinde yapılacak olan çalışmalara hız kazandıracaktır.
İlimiz ve ilçelerimizde hemşerilerimize hizmet amacıyla var olan AK Parti iktidarı Adıyaman için durmadan çalışmaya devam etmektedir. İlimize yatırım için gelen bu kaynak için başta Başbakanımız Sayın Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu olmak üzere, Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek, milletvekillerimiz, Adıyaman Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş, teşkilatımız ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.