Ruanda’nın efsane grubu InganzoNgari, ANKAmall’da unutulmaz bir gösteriye imza attı. ANKAmall ve Ruanda Cumhuriyeti Büyükelçiliği’nin ortak düzenlediği organizasyon izleyenleri büyüledi.
Renovasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla sosyal etkinliklere de hız veren ANKAmall, ziyaretçilerini her hafta sonu farklı aktiviterle karşılamaya devam ediyor. Anadolu’nun en büyük alışveriş merkezi, şimdi de en yeni olmanın yanında eğlencenin de doruğa çıktığı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Ziyaretçilerini dünya çapında gruplarla bir araya getiren ANKAmall, bu kez Ruandalı InganzoNgari’nin muhteşem gösterisi ile izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.
2006’da kurulan Ruanda’nın efsane grubu InganzoNgari, 20 kişilik dansçı kadrosuyla ANKAmall ziyaretçilerinin karşısına çıktı. 2009’da İspanya’nın ev sahipliği yaptığı Folklor Dans Festivali’nde En iyi Dans Grubu Ödülü’nü kazanan InganzoNgari, izleyicilerine birbirinden farklı koreografiler sundu. ANKAmall ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gören InganzoNgari, izleyicileri de piste alarak onlarla birlikte dans edip davul çaldı. Grup üyeleri ile birlikte fotoğraf çektiren izleyiciler renkli görüntüler oluşturdu.
ÇİN SİRKİ İLE GÖSTERİ DEVAM
Hafta sonu yine bayram havası estirecek ANKAmall, 9-10 Mayıs’ta Çin Sirki’ne de ev sahipliği yapacak. Çocuklarla birlikte büyüklerin de ilgisini çekecek Çin Sirki, 16.00 ve 19.00 saatlerinde gerçekleşecek.
ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ SİZDEN, SİNEMA BİLETİ ANKAMALL’DAN
ANKAmall, Anneler Günü için anne ve çocukları da renkli sürprizlerle karşılıyor. İndirimler, hediye çekleri, fırsatlar yanında 8-9-10 Mayıs tarihlerinde ANKAmall mağazalarından toplam 250 liralık alışveriş yapanlara 2 kişilik sinema bileti hediye ediliyor.