Antalya’da 2008 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu felç olan ve gerçek kimliği belirlenemeyince "Umut" adı verilen gencin yaşadığı evin elektriği 428 liralık borç yüzünden kesildi.
Antalya’nın Aksu ilçesinde 30 Ağustos 2008 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucu felç olan ve henüz kimliği tespit edilemeyen "Umut"un evinin elektriği kesildi. 7 yıldır Umut’a koruyucu annelik yapan Gülsüm Kabadayı, evin elektriğinin CLK Akdeniz çalışanları tarafından öğle saatlerinde borç nedeniyle kesildiğini söyledi.
"ÖDEME İMKANIM YOK"
Şiddetli yağmur, soğuk ve fırtınan yaşandığı Antalya’da eve gelen 428 lira tutarlı fatura ödenmediği için Umut’un soğukta kaldığını, Umut’un elektrikli olan yatağının da çalışmadığını belirten Gülsüm Kabadayı, Umut’a yapılan yardımların devlet kontrolündeki hesapta tutulduğunu ve bakım ücreti dışında bir ücret almadığını belirtirken, iki aylık gelen elektrik parasını ödeme imkanının bulunmadığını söyledi.
GÖREVLİYE "KESME" DEDİM
Daha önce hiç bu kadar yüksek tutarlı fatura gelmediğini belirten Gülsüm Kabadayı, "Bu kez faturamız çok yüksek geldi. Herkes bundan şikayet ediyor. Bize de 428 TL fatura geldi. Ödeyemedik. Umut’un yatağından birçok malzemesine her şey elektrikle çalışıyor. Görevliye ’kesme’ diye yalvardım. Ama benimle hiç konuşmadı bile. Kesip gitti. Umut soğukta kaldı" diye konuştu.