Kütahya’da berbere giden müşteriler hem tıraş oluyor, hem de cep telefonundan sosyal medyayı takip ediyor ya da kitap okuyor.
Servi mahallesi Merkez Sokak’ta faaliyet gösteren berber dükkanın sahibi İzzet Büyükçalı, yaptığı açıklamada, müşterilerin yarı şeffaf tıraş önlüğü ile traş olmanın keyifli hale getirdiğini ifade etti.
Yoğun talep üzerine bu önlükleri müşterilerin kullanımına sunduklarını aktaran Büyükçalı, "Müşteriler traş olurken ya uykusu gelirdi ya canı sıkılırdı.Traş esnasında müşterilerimize telefon geldiğinde yada mesaj geldiğinde gelen mesaja müşteri cevap verene kadar bekliyorduk. Buda zaman kaybına neden oluyordu.Bu şeffaf önlük uygulaması ile müşteri tıraş olurken sıkılmıyor. Artık bu önlükle traş olan müşterimiz kitap okuyor, koltukta cep telefonlarından maillerini kontrol edip internette dolaşıyor.Bu önlük sayesinde daha fazla müşteri çekiyoruz" dedi.
Müşterilerden Murat Çetin ise uygulamadan memnun olduklarını ve diğer berberlerin de bu önlüklerden kullanmasını istediklerini kaydetti. (EFE)