Antalya’nın Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından 3-10 Nisan 2015 tarihlerinde kutlanacak "Polis Haftası" etkinlikleri çerçevesinde voleybol turnuvasının kuraları çekildi. Turnuvaya 3 grup halinde 13 takım katılıyor.
İlçe Emniyet Müdürlüğü, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170’inci yıldönümü nedeniyle voleybol turnuvası düzenleyecek. Turnuvaya 3 grup halinde 13 katılacak. Turnuva öncesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde kuralar çekilirken, turnuvaya A grubunda Korkuteli Belediyesi, Çetin Tur, Korkuteli Lisesi, Polis Merkezi; B grubu Nur Spor, Bölge Trafik, Orman Spor, Istanaz Spor; C grubunda ise İlkem, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Sağlık Sen, Yazır Spor, Ata Spor karşılaşacak.
Turnuvanın 16 Mart Pazartesi Saat 18:00’da başlayacağını belirten İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, "İlçe Müdürlüğü olarak Polis Haftası etkinlikleri kapsamında voleybol turnuvası düzenleyeceğiz. Turnuvaya ilçemizde konuşlanmış kamu kurum ve kuruluşlardan oluşan 13 takım katılıyor. Her akşam iki maç oynanacak. Güzel ve centilmence bir turnuva geçirilmesi düşüncesindeyim. Kamu kurum ve kuruluşlarla var olan iş birliği ve güven ortamını geliştirmek, kaynaşmak amacıyla böyle bir turnuva düzenliyoruz. Korkuteli halkını Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu’na bekliyoruz" dedi