Bursa’da, Özel Nilüfer İlkbahar İlkokulu öğrencilerinden Zeynep Sönmez, resim yarışmalarında aldığı ödüllerle okulunun gururu oldu.
Bursa’da eğitim alanında tecrübesi ve yenilikçi anlayışıyla 32 yıldır hizmet veren Nilüfer Eğitim Kurumlarına bağlı Özel Nilüfer İlkbahar İlkokulu öğrencilerinden Zeynep Sönmez, sanat alanındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Küçük sanatçı, üst üste kazandığı ödüllerle sanat yolunda hızlı adımlarla ilerliyor.
Yumurta Birliği tarafından düzenlenen ’Hayatın Kaynağı Yumurta’ konulu resim yarışması Bursa birincisi; aynı yarışmanın Türkiye çapında küçük sanatçıların eserlerinin bulunduğu katalog da sergileme; 2014 Cumhuriyet Bayramı çerçevesinde Özdilek tarafından düzenlenen ‘Cumhuriyet’ konulu resim yarışmasında mansiyon; Bursa M.E.B ve Besaş Ekmek tarafından düzenlenen ‘Ekmek İsrafı’ konulu resim yarışmasında Bursa birincisi; Bursa M.E.B ve Bursaspor Kulübü tarafından düzenlenen ‘Bursaspor Sevgisi’ konulu resim yarışmasında Bursa ikincisi olarak okulunu başarı ile temsil etti.
Öğrencilerinin her yönüyle donanımlı yetişmesine büyük önem verdiklerini söyleyen Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Kıcıroğlu, sanat derslerine öğrencilerin faal olarak katılması için bütün imkanları sunduklarını vurguladı. Kıcıroğlu, “Öğrencilerimizde resim çizebilme, düşüncelerini kağıda dökebilme becerisi, azim ve istekle birleşince başarı kaçınılmaz oluyor” dedi.