Bilecik’in Bozüyük Belediyesi tarafından Yavuz Sultan Selim Ortaokulu’nun ihtiyacı olan spor malzemeleri düzenlenen tören ile öğrencilere teslim edildi.
Törende ilk olarak Okul Müdürü Tekin Arslan bir konuşma yaparak Bozüyük’ün okullara destek veren bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanslı olduğunu söyledi. Arslan, belediye tarafından okula sağlanan desteklerden bahsederek Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, spor yapıp sosyalleşerek bu ülkeye hizmet etmeleri gerektiğini söyledi. Gümüş, "Siz dört dörtlük bir okulsunuz. Biz de sizden dört dörtlük başarılar istiyoruz. Sizler başarılı olup çalışacaksınız, bizler de sizleri ödüllendireceğiz. Hep kendimiz ile yarışacağız. Kendinize her zaman güvenin. Ben çalıştığınız sürece her şeyi başarabileceğinize inanıyorum" dedi.
Son olarak Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da "Belediye olarak her ortamda başarılı öğrencilerimizi ödüllendireceğimizi söyledik. Bizler sizlerin başarılarını ödüllendirerek başarıya teşvik etmemiz gerekiyor. Sizlerin başarısı için okulumuzun her alandaki isteklerini hızlı bir şekilde karşılamaya çalışıyoruz" dedi ve bu yaz Yavuz Sultan Selim Ortaokulunun bahçesine sentetik saha yapma sözü verdi.
Konuşmaların ardından sporcu öğrencilere spor malzemelerinin dağıtımı yapıldı. Malzeme dağıtımının öncesinde okul öğrencilerinin tamamına Bozüyük Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından simit ve ayran ikram edildi.