Türkiye Kızılay Aydın Şubesi, Efeler ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi yaşlı kadına ev eşyası hediye ederek sevindirdi.
Türkiye Kızılay Aydın Şube Başkanlığı, hayırseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturmaya devam ediyor. Sosyal projelerini aralıksız olarak sürdüren Aydın Kızılay, il genelinde yürüttüğünü başarılı çalışmalarına Efeler ilçesinde bir yenisini daha ekledi.
Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan bir hayırsever, yeni ev alması nedeniyle boşa çıkan ve az kullanılmış olan ev eşyalarını bağışlamak için Kızılay Aydın Şubesine müracaat etti. Efeler ilçe merkezindeki muhtarlarla irtibata geçip, uygun bir ihtiyaç sahibi araştırmaya başlayan Kızılay yetkilileri, Fatih Mahallesi Yıldız Karataş Taşcıoğlu ile yaptıkları görüşme sırasında uygun bir aileye tespit etti.
Hayırsever tarafından bağışlanan ev eşyaları, Kızılay Aydın Şube Başkanlığı Genel Hizmet Yöneticisi Erdal Akıl ve Kızılay personeli tarafından çocuklarından ayrı olarak tek başına yaşayan yaşlı kadına teslim edildi. Araçla eşyaları getiren Kızılay personeli, eşyaları yaşlı kadının evine yerleştirdi.
Yaşlı kadın kendisine ulaştırılan eşyalar nedeniyle Kızılay ve hayırsevere teşekkür etti. Kızılay Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci de, yapılan yardım nedeniyle hayırsevere teşekkür ederek, Kızılay olarak hayırsever ve ihtiyaç sahiplerini buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.