Kütahya’da AK Parti’li yöneticiler, seçim çalışma sürecini değerlendirdiler. AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Medya Tanıtım Başkanı Hayri Öz ile AK Parti Kütahya milletvekili adayları Şükrü Nazlı ve İshak Gazel, parti binasında basın toplantısı düzenleyerek, faaliyetleriyle ilgili basın mensuplarına bilgi sundular.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, 8 Mayıs Cuma Günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın, Sevgi Yolu üzerindeki seçim irtibat bürosu önünde bir konuşma yapacağını, 13 Mayıs Çarşamba günü ise, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Zafer Meydanı’nda halka hitap edeceğini bildirdi. Çetinbaş, her iki etkinliğe de tüm Kütahyalılar’ın davetli olduğunu dile getirdi.
Çetinbaş, 7 Haziran seçimlerine tüm teşkilat ve adayların yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu ifade etti.
Çetinbaş, adayların her gün esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek, halkla buluştuğunu belirtti.
Toplantıda, AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Musa Yılmaz ile AK Parti Kütahya milletvekili adayları Şükrü Nazlı ve İshak Gazel de, seçim çalışması için gittikleri her yerde yoğun bir ilgiyle karşılandıklarını ifade ettiler. (EFE)