PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktör Hakan Kutlu, Osmanlıspor ile oynayacakları maçın zor geçeceğini belirterek, yakaladıkları çıkışı Osmanlıspor karşısında da sürdürmeleri gerektiğini söyledi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da ligin 26. haftasında oynanacak Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Dayanıklılık çalışması ile devam eden yapılan antrenman, taktik ağırlıklı çalışma ile sona erdi. Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Hakan Kutlu, "Lige verilen arayı Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu ile hazırlık maçı yaparak değerlendiriyoruz. Hazırlık dönemi verimli geçti. Hafta sonu sahamızda Osmanlıspor’la yapacağımız karşılaşma zorlu geçecek. Rakibimiz ligin üst sıraları için mücadele ediyor. Biz de kadrosu iyi, son haftalarda çıkış yakalayan bir ekibiz. Son 5 maçın 4’ünü kazandık. Yakaladığımız çıkışı Osmanlıspor karşısında da sürdürmeliyiz. İnşallah iyi oynayıp, 3 puanın sahibi oluruz. Takımımızda sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor" dedi.
TANDOĞAN: "TEK HEDEFİMİZ GALİBİYET"
Takım kaptanı Ali Tandoğan da, Osmanlıspor maçının iki takım açısından da önemli olduğunu belirterek, "Tek hedefimiz galibiyet. Rakiplerimiz kazanarak ilk iki için yeniden iddialı konuma gelmek istiyorlar. Biz de play-off için mücadele veriyoruz. İki takımın da kadrosu iyi. O yüzden keyifli ve çekişmeli bir maç olacak. Galibiyet için çaba göstereceğiz" diye konuştu.
Futbolculardan Erkam Reşmen ise karşılaşmanın zorlu geçeceğini belirterek, taraftarların bu maçta kendilerini desteklemesinin önemli olduğunu söyledi.