Manisa Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti. Başkan Çerçi, ziyarette yaptığı açıklamada, “Yunusemre Belediyesi olarak eğitimin önemi her daim biliyoruz. Milli eğitim camiasından gelen taleplere elimizden geldiğinde cevap veriyoruz.” dedi.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, İl Milli Eğitim Müdürü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milli Eğitim Müdürü’ne nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Cenazemize de katıldıkları için ayrıca teşekkür ediyorum. Kendilerinin Manisa’da göreve başlayalı birkaç ay oldu. Bizde geçen haftalarda bir hayırlı olsun ziyaretine gitmiştik. Kendilerine teşekkür ediyor başarılar diliyorum. Bizler Yunusemre Belediyesi olarak eğitimin önemi her daim biliyoruz. Milli Eğitim camiasından gelen taleplere elimizden geldiğinde cevap veriyoruz. Eğitim Türkiye’nin en büyük kurumudur. Okullarımızın çok ihtiyaçları var. Milli Eğitim Bakanlığımızın yetemediği yerlerde yerel idarelerin, yerel idarelerin yetemediği yerlerde sivil toplum örgütlerinin, onların da yetemediği yerlerde iş adamlarının ve hayırseverlerin mutlaka eğitime sahip çıkması gerekir. Milli eğitim ve Türkiye’nin geleceği adına çocuklarımız bizim için çok önemlidir. Önümüzde Milli eğitim ile ilgili olarak güzel projelerimiz var. Her şey çocuklarımız için geleceğimiz içindir.” şeklinde konuştu.
“BAŞKANIMIZIN EĞİTİME VERDİĞİ ÖNEMİ BİLİYORUZ”
İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş ise Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’ye iade-i ziyarette bulunduklarını belirterek, “Başkanımıza iade-i ziyarette bulunmak amacıyla geldim. Kendileri bizleri ziyaretleri ile onurlandırmışlardı. Başkanımız yakın bir zamanda kayınpederini ve yeğenini kaybetti. Aynı zamanda makamında baş sağlığı dilemek amacıyla geldim. Sayın Başkanımız ile Manisa’mızın eğitim öğretimine katkı vereceğiz. Başkanımızın eğitime verdiği önemi, eğitime verdiği değeri biliyoruz. Asli görevlerinden olmadığı halde sürekli eğitimin içinde olması bizleri sevindiriyor. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah Başkanımız ile birlikte güzel işlere imza atacağız.” dedi.