AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Eyüpoğlu ve yürütme kurulu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iki hafta önce yapılan kongrenin ardından göreve gelen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı İsmail Eyüpoğlu ve yürütme kurulunu makamında kabul etti. AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Eyüpoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, göreve geldikleri andan itibaren çalışmalara hemen başladıklarını belirterek, öncelikle kendilerini kabul eden Başkan Zolan’a teşekkür etti. Eyüpoğlu, "Yaptığımız çalışmalarda gençlere hitap edeceğiz. Bundan sonra çalışmalarımız daha da hızlanacak" dedi.
Başkan Osman Zolan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnşallah çıkmış olduğunuz bu yolculukta güzel hizmetler yapmak hepinize nasip olsun. Şükürler olsun bugün geldiğimiz noktada ülke olarak, şehir olarak çok iyi bir noktadayız. Ama siz gençlerle beraber inşallah yeni enerji ile yeni güç ile yeni fikirlerle dinamik duruşla daha ileriye gideceğiz. Manevi ve milli değerlerine sahip çıkan bir gençliği, ilimle teknoloji ile iç içe olan, atasını ecdadını bilen, geleneklerini yaşatan, her yönüyle bilgi dolu gençlik hayal ediyoruz. Asım’ın Nesli hedefimizi inşallah sizlerle gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.