Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir grup polis eşi, Saffet Şeker Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret ederek yurtta kalan kızların gönlünü aldılar.
Yurt Müdürü Mehmet Küçükoğulları, polis eşlerine hoş geldiniz diyerek duyarlı davranışlarından dolayı polis eşlerine teşekkür etti. İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner’in eşi Şenay Güner tarafından Yurt Müdür yardımcısı Selcan Poyraz’a çiçek verildi. Kızlar, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner’in eşi Şenay Güner ve polis eşleri ile birlikte pasta keserek ilerleyen saatlere kadar doyasıya eğlendiler.
Polis eşleri, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında polis teşkilatının 170.’inci yılını Saffet Şeker Kız Yetiştirme Yurdunda kalan kızlar ile kutlamak istediklerini belirttiler. Onların sevinçlerinde, mutluluklarında ve üzüntülerinde her zaman yanlarında olmak için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyleyen bayanlar, her yardıma ihtiyaç duyduklarında polisten yardım isteyebileceklerini, kendilerinin onlar için çok değerli olduklarını bilmelerini ve unutmamalarını istediler.