Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Melikgazi Belediye ve Erciyesspor Onursal Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret ederek 38 numaralı forma hediye etti.
Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç’a ziyaretlerinde Kayseri Erciyesspor’un Cumartesi günü oynayacağı maça gidecek olan taraftarlara büyük iş düştüğünü taraftar ve takım birlikteliği ile sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.
Ziyarette Başkan Dr.Büyükkılıç’ın onursal başkan olarak destek ve yardımlarını her zaman yanlarında gördüklerini ve takımı hiç yalnız bırakmayan Memduh Başkana yöneticiler olarak teşekkürünü belirten Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, "Erciyesspor Kayseri için bir kazançtır. Bu kazançta Elbette başkan Büyükkılıç’ın büyük emeği ve desteği vardır. Hem yüreği ile hem de yöneticiliği ile her zaman Erciyesspor’un başarısı için çalışmıştır" dedi.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kayseri için ne gerekiyorsa yapılmalı, Erciyesspor aynı zamanda Anadolu aslanların takımıdır. Kayserimiz her şeyin en iyisine layıktır. Erciyesspor da hak ettiği başarıyı elde edecektir. Yeter ki yürekler bir olsun. Taraftarları bekliyoruz. Yönetim olarak büyük jest yapmışsınız" diye konuştu.
"ERCİYESSPOR, YÖNETİCİSİ VE TARAFTARI İLE BİR BÜTÜNDÜR"
Kayseri belediyecilik açısından örnek gösterildiğini belediye çalışmaların yerinde ve zamanında yapılması ile şehirde bir kalkınma gerçekleştirildiğini sporun da bundan payını aldığını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, "Bir şehirde kalkınma bir bütün ise o şehirde başarı vardır, huzur vardır, saygı ve sevgi vardır. Kayseri şehri şu anda belediye yatırımları ile iyi bir kalkınma trendi yakalamıştır. Bu kalkınma ve gelişmişlik şehrin tüm sektörlerine yansımaktadır. Tıpkı spor alanında olduğu gibi Kayseri ve Erciyesspor futbol takımları şehrimiz için bir misyon ve katkıdır. Toplumsal birlikteliğe ve paylaşıma vesile olmaktadır. Bu nedeni ile taraftarları ve Kayserilileri Cumartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor maçına davet ediyorum" dedi.
Ziyarette günün anısına Kulüp Başkanı Eren tarafından Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’a üzerinde adı yazılı olan 38 numaralı Kayseri Erciyesspor forması hediye edildi.