Subaşı, yaptığı yazılı açıklamada, Samsunspor'un hem ekonomik sorunlardan kurtulabilme hem de Süper Lig'e çıkabilme şansını bir kez daha yakaladığını belirtti.

Bu nedenle takımın kalan son 7 maçının büyük önem kazandığını vurgulayan Subaşı, "Samsunspor'a kentimizin desteğini sağlamak ve Samsun'da özlenen ve beklenen heyecanı yaratmak için cadde ve sokakların kırmızı-beyaz süslenmesi kararı aldık. Özellikle önümüzdeki 10 gün içinde oynayacağımız 3 maç, Süper Lig'in kapısını açmamız için çok büyük önem taşımaktadır" ifadesini kullandı.

Subaşı, Samsunspor'un kazandığı her başarıda taraftarların katkısının tartışılmayacak kadar büyük olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Sizlerden görmeye alıştığımız ve tüm Türkiye'nin hayranlıkla izlediği o muhteşem taraftar desteğinizi, bugünlerde de görmek istiyoruz. Hep birlikte statları dolduralım ve muhteşem şovlarımızla, Süper Lig yolunda 12'inci güç olarak takımımızı ateşleyelim. Ayrıca iş yerlerimizi, balkonlarımızı, cadde ve sokakları Samsunspor bayrak ve flamaları ile süsleyelim. Kentimizde büyük bir heyecan dalgası yaratarak tüm Samsun olarak, sporcularımıza yanlarında olduğunu gösterelim."