Yaptığı transferlerle adını dünyaya duyuran ve ligin ilk haftasında Samuel Eto’o’nun yıldızlaştığı maçta Medipol Başakşehir’i mağlup eden Antalyaspor’da kulüp başkanı Gültekin Gencer, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile yeni stadyumda 20 bin kombinenin altında kalması halinde kendisinin, 20 bin kombineyi geçmeleri halinde ise Fatih Terim’in kravat alacağını söyledi.
“GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ YENMEK İSTİYORUZ”
Lige güzel bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Gençlerbirliği’ni de yenerek geçen haftaki sevinci tekrar yaşamak istediklerini dile getirdi. Başkan Gencer, “Lig geçen hafta başladı. Bu daha başlangıçtı. Medipol Başakşehir maçıyla yatıp kalkmamamız gerekiyor. Güzel bir neticeydi. Transferlerimizin uyum içerisinde olması bizi mutlu etti. Teknik heyetin yaptırmış olduğu kampın iyi sonuç vermesi ve 3 puanı almak sevindirici bir olay. Artık o maç geride kaldı. Bu hafta Pazar günü Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda oynayacağımız maçta seyircimiz ile birlikte olacağız. Gençlerbirliği maçında da geçen haftaki sevinci yaşamak istiyoruz. İnşallah takımımız maçtan galip gelecek” dedi.
“TOPLAM 12 BİN KOLTUK KOMBİNE İNDİRİMLİ OLACAK”
Kombine fiyatlarında herkesi dinlediklerini belirten Başkan Gültekin Gencer, batı-doğu-güney ve kuzey tribünlerinden ilk 3’er bin koltuğun indirimli satışının yapılacağını söyledi. Kırmızı-beyazlı takımın başkanı Gültekin Gencer, “Kombine fiyatlarında herkesin sesine kulak verdik. Yönetim olarak gelen bütün talepleri değerlendirdik. Bunun neticesinde bir karar aldık. Ciddi bir şekilde rezervasyon olduğunu bildiğimiz için, her tribünden ayrı ayrı yani tribünden batı-doğu-güney ve kuzey tribünlerinden ilk 3’er bin koltuk toplam 12 bin koltuk, 33 binde 12 bin koltuk oluyor. Bununla ilgili yanlış anlaşmalar olmuş durumda. Düzeltme olarak söyleyelim. Kale arkalarında ise ayrı ayrı iki kale arkasında 3’er bin koltuk olmak üzere 6 bin, protokol ve maraton da 3 bin olmak üzere ilk alan 12 bin kişi, bütün tribünlerden ilk 3’er bin kişiler verilen indirimli fiyatlardan yararlanacak. 3 binden sonra da otomatikman sistem 3 bin 1 dediği zaman indirimsiz fiyata geçecek. Bu bilinsin ki herkes ona göre elini çabuk tutsun. Süre koymadık bu 3 günde de bitebilir, 5 günde de bitebilir. Kredi kartıyla da almak isteyen olursa 6 taksit yapıyoruz” şeklinde konuştu.
“SN. PETERSBURG’DA FATİH TERİM İLE İDDİAYA GİRDİK”
Kombine satışlarında hedeflerinin bütün koltukları satmak olduğunu ifade eden Başkan Gencer, “Şuan ki hedefimiz 33 bin kombine satmak. Şuan ki rezervasyonlara bakarak söylüyorum; 20 bini çok rahatlıkla geçeceğimizi söylüyorum. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile Sn. Petersburg’da bir arada olduğumuz zamanda, Fatih Terim bana, ‘Başkan taraftar hedefin ne’ dedi. Daha önceki taraftar sayımızı bildiği için. Antalya’da daha önce komik rakamlar vardı. Sağ olsunlar bana o zaman şunun sözünü vermişlerdi; Yeni stadyumda bir final maçı ve bir A Milli Takımı’nın oynayacağı maçın sözünü verdiler. Türkiye Kupası final maçı malumunuz Antalya’da oynanacak. İnşallah Avrupa Şampiyonası’nda oynanacak bir tane de maçı burada oynayacağız. Kendisiyle de Sn. Petersburg’da sohbetimiz olduğu zamanda Fatih Terim bana ‘20 bin seyircinin bir kişi altında kalırsa, sen bana kravat alırsın, 20 binin üstüne ben sana kravat alırım’ dedi. Öyle bir iddiaya girdik. Tabii ki hedefimiz kim istemez ki 30 bin tane kombine satmak. 42 tane locamız var. Localarımıza inanılmaz bir talep var. 30 tane locanın üzerinde rezervasyon var. Her gün rezervasyonlar artıyor” ifadelerini kullandı.