AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, milletvekili adayları Halil Ürün, Remziye Sıvacı ve Fatih Beder ile seçim çalışmaları kapsamında Memur-Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.
Ziyarette konuşan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 7 Haziranda yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri’nin geleceğin teminatı olan çocuklara emaneti sağlam teslim edebilmek için bir dönüm noktası olduğunu ifade etti. Sadece milletvekilliğini kazanmak anlamında gelmediğini belirten Yurdunuseven, “Hükümet olmak anlamında değil, 400 milletvekilini yakalayıp sivil anayasaya ve çözüm süreci gibi Türkiye’nin önünü ve ufkunu açacak ve jet hızıyla uçması için çok önemli bir seçim bu yüzden sizlerin desteklerini bekliyoruz” dedi.
Memur-Sen ailesi olarak Türkiye’de ciddi bir örgütlenme oluştuklarını ve Afyonkarahisar’da 10 binden fazla üyesi bulunduklarını ifade eden Memur-Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik, “Bu rakam az bir rakam değil, hepsi de kamu çalışanı ve bunlar aileleri ile birlikte 50 bini buluyor. Bizim yerimiz yurdumuz belli o anlamda bir sıkıntımız yok ama bizde üzerimize düşen ne varsa sonu kadar yapmak için buradayız. Özellikle Anayasa konusunda teşkilat olarak çok hassasız. 1982 darbe yönetimindeki anayasa halen kullanılması ülkemiz açısından ayıptır. İçerisinde bir sürü hukuksuzluklar var. Onların ayıklanması da olmuyor temizlenmesi gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir de millet kendi anayasasını kendisini yapsın derdimiz budur. Yani bir takım güçler gelip anayasayı oluşturmasın” diye konuştu.