RİZE (AA) - Şarkıcı Davut Güloğlu, Rize Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

Vali Yazıcı'yı makamında ziyaret ederek, bir süre görüşen Güloğlu, "Yine doğduğum memleketimdeyim. Bu şehirde olmanın mutluluğunu her yanımda hissediyorum. Rize'yi çok seviyorum. Fırsat buldukça Rize'ye gelmeye çalışıyorum" dedi.

Rize'de uygulanan RENK Projesine destek vermek için yakın zamanda tekrar geleceğini ifade eden Güloğlu, "Buradaki amacımız Rize'deki eğitime destek olup çocuklarımızın eğitim seviyesinin yükseltilmesi noktasında yapılan çalışma ve projelere katkı sunmaktır. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma Projesine bir sanatçı olarak destek vermek istiyorum" diye konuştu.

Yazıcı ise Davut Güloğlu'nu Rize'de görmekten mutluluk duyduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Sanatçı Davut Güloğlu, Rize şehrinin, Rize halkının kalkınmasına yönelik olarak uygulamakta olduğumuz RENK Projesi faaliyetlerine ve organizasyonlara destek vermesi bize memnuniyet verir. Rize Valiliği olarak sanata ve sanatçıya her zaman destek oluyoruz. Hiçbir millet eğitim ve sanatta ilerlemeden güçlü bir millet olamaz. Gelecek planlarımızı yaparken asla ihmal edemeyeceğimiz konuların başında eğitim, kültür ve sanat gelmektedir. Bu nedenle eğitim alanında yapılan bir faaliyeti çok önemsiyoruz."