PTT 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, Şanlıurfaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçı değerlendirirken şunları söyledi:
"Bizim açımızdan da rakibimiz açısından da önemli bir müsabakaydı. Bizim lehimize sonuçlanması sevindirici. Maç genelinde belki 5-10 dakika dışında futbol adına güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Çok dengeli olduğumuzu düşünüyorum. Daha da farkı artırabilecek pozisyonlar bulmamıza rağmen istediğimiz gibi pozisyonları belki değerlendiremedik. Maçı kayıpsız geçtiğimiz için mutluyum."
Şanlıurfaspor teknik direktörü Osman Özköylü, üzgün olduklarını, ilk 25 dakika oyuna hakim olduklarını, pozisyonlar bulduklarını, gol kaçıran takım olduklarını belirtirken şöyle konuştu:
"Bir tanesini gol yapabilsek, o zaman Adana Demirspor'u daha fazla sıkıntıya sokabilirdik. Telaşa sokabilirdik. Strese girip oyun düzenlerinde risk alabilirlerdi. Bizde bunları daha iyi kullanabilirdik. Ama 25'inci dakikadan sonra ciddi bir Adana Demirspor baskısı yedik. Özellikle yan toplar ve kenardan gelen ataklardaki pozisyonlar ve o noktada rakibin yakaladığı pozisyonlar vardı. İlk yarıyı iki bölüm olarak düşünüyorum. İlk 25 dakikada gerçekten iyiydik. İstediklerimiz yaptık ama, ikinci 20'nci dakikada çok düşündüğümüz gibi olmadı. Devre arası konuştuk, ikazlarımız yaptık, söylememiz gerekenleri söyledik. İkinci yarı daha derli topluyduk. Yani Adana Demirspor'un bir iki tane atağı var ama özellikle Abdulkadir'in kaçırdığı pozisyon belkide maçın kırılma anı oldu bizim açımızdan. Bugün hakikaten şanssızdık, diyebilirim. İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık, üzgünüz. Neticede play off yarışı içerisindeki iddiamızı sürdüreceğiz. Daha 7 maç var. Hiç bir şekilde umutsuzluğa kapılmak gibi bir düşüncemiz yok. Biz zaten ayağa kalkmış bir takımız. Tekrar düşmememiz lazım. O yüzden artık önümüze bakacağız. Bu maç geçti, mutlaka eksiklerimiz var. Adana Demirspor takımını kutluyorum. Onlara da başarılar diliyorum."

FOTOĞRAF