Kırşehir’de aşırı buzlanma sonucunda Çorlu Belediyespor deplasmanına giderken, trafik kazası geçiren Melikgazi Belediyespor,bu üzücü kazanın izlerini silerek, üç hafta süren tedavinin ardından 14 Şubat’ta deplasmanda oynayacağı Kepez Belediyespor maçı ile lige kaldığı yerden yeniden merhaba diyecek.
Antrenör Nihat Kahraman ve birçok oyuncunun kaza sonrasında vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandığını ve Kırşehir’deki ilk müdahalelerinin ardından Kayseri’de tedavilerinin devam ettiğini ve gerek Antrenör Nihat Kahraman’ın gerekse oyuncuların büyük bölümünün iyileştiğini ve maç oynayabilecek seviyeye geldiğini belirten Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, “üç hafta önce basketbol takımımız üzücü bir kaza geçirmişti. Çok şükür,kazada herhangi bir can kaybı olmadı.Oyuncularımızın büyük bölümü iyileşti.Antrenmanlarına bir haftadır,Keykubat tesislerimizde devam ediyorlar.Bazı oyuncularımızın tedavisi devam ediyor.Birkaç haftaya onlarda iyileşerek takıma katılacaklardır.
Kazanın ardından transfer yapabilmek için Basketbol Federasyonuna müracaat ettiklerini de hatırlatan Başkan Serdar Öztürk, “bu isteğimiz federasyon tarafından 18-22 Şubat tarihleri arasında Gaziantep’te yapılacak olan toplantıda ele alınacak ve karar verilecek.İzin çıktığı taktirde antrenörümüzün isteği doğrultusunda transfer yapacağız.Ertelenen üç maçımızıda federasyon tarafından belirlenecek ileriki bir tarihte oynayacağız. ” dedi.
Kepez Belediyespor-Melikgazi Belediyespor karşılaşması 14 Şubat 2015 Cumartesi günü saat 17:00’de oynanacak.