Hafta sonu başlayan kar yağışı aralıklarla yağmaya devam ediyor. Hava şartlarının ağırlaşması ve tipiye dönüşmesinden dolayı ekipler ulaştığı bazı bölgelerde ulaşımın aksamaması için çalışmalar aralıksız devam ediyor.
Pazar günü yoğun kar yağışıyla beraber hava şartlarının ağırlaşması ve tipiye dönüşmesinden dolayı Ardahan genelinde, ana caddelerde özellikle ana arterler de çalışmalarımız 24 saat devam etti. Yoğun tipi nedeniyle özellikle hastane mevkii ve Toki civarları ve çevre yolunu bağlayan büyük Kars caddesinde çalışmalarımız aralıksız sürdü. Sabah saatlerinde kar yağışının da durması ile üç kepçe, bir greyder ile bütün mahallelere giriş yaptı ekiplerimiz çalışma yapıyor. Ana arterlerimiz şu anda açık, herhangi olumsuz bir durum yok, Şu anda bütün ekiplerimiz seferber, bir yandan tuzlama çalışmalarımız da devam ediyor. Ama özellikle ağırlık verdiğimiz kar çalışmasıdır ve çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.’’
Odabaşı, “Ekiplerimizle koordineli yürüttüğümüz kar temizleme çalışmasında vatandaşlarımızın yaya ve araç trafiğinde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için ekiplerimiz aralıksız çalışıyorlar. Kaldırımlar dâhil her noktada temizleme çalışmalarına devam ediyoruz. Ekiplerimiz teyakkuz halinde, çalışmalarını sürdürecek.” dedi.