Saruhanlı Belediyespor kadrosuna dahil oldukları 2005 yılında miniminik takımda forma giyen Talha Okur, Gökhan Önel ve Serkan Aydın bugün A takımın yıldız oyuncuları arasına girdi.
Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı tarafından yeniden ayağa kaldırılan Saruhanlı Belediyespor, başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Saruhanlı Belediyespor’da yetişen Talha, Gökhan ve Serkan üstün performansları ile göz dolduruyor.
Ortaya koydukları yetenek ve güzel ahlak ile minik sporculara da örnek olan bu üç isim bir yandan da eğitim hayatlarını sürdürüyor.
Talha Okur ve Serkan Aydın, Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nda eğitimlerine devam ederken, Gökhan Önel de Spor Akademisi’ne hazırlanıyor.
Saruhanlı Belediyesi Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer, ilçede çocuk yaşta takıma kazandırdıkları sporcuları yetiştirip başarılı birer futbolcu haline getirdiklerini kaydetti.
Yetenekli olduğu kadar ahlaklı sporcular yetiştirmeyi de amaçladıklarını ifade eden Çamlıyer, “Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı’nın desteği ile Saruhanlı’daki tüm çocukları değişik spor dallarında eğitiyoruz. Böylelikle ilçede sporcu ordusu kurmuş durumdayız. Gençlerimizi spora çekerek ortaya çıkabilecek birçok toplumsal sorunu da önlemiş oluyoruz. Bu konuda bize her zaman destek olan Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.