AK Parti 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Münteha Seda Kurtaran, AK Parti Balçova İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına katıldı.
Teşkilat programlarına her zaman katılım gösteren AK Parti 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Münteha Seda Kurtaran, AK Parti Balçova İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programına katıldı. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Sorumlusu Nazmi Yılmaz, AK Parti Balçova İlçe Başkanı Evrim Özen ve coşkulu kalabalık ile ilçe başkanlığının önünden Duru Park’a kadar mehter takımı eşliğinde yapılan kortej yürüyüşüne eşlik eden Kurtaran; ”Teşkilatımız bugüne kadar hayata geçirdiği projeler ve düzenlenen özendirici, öğretici etkinlikler ile Türk tarihi ve milleti adına önemli olan hiçbir olayı ve günü unutmamıştır. Ulus olma, birlik olma bilincinin canlı tutulması adına düzenlenen çeşitli etkinlikler de bu misyonun en güzel kanıtıdır. Bugün, Türk tarihine altın harflerle yazılan 18 Mart Çanakkale Zaferini ve aziz şehitlerimizi güzel ve anlamlı bir program ile andık. Böyle güzel bir atmosfer yarattıkları için AK Parti Balçova İlçe Başkanımız Evrim Özen ve yönetimdeki değerli arkadaşlarımıza, katılan Balçovalılara teşekkür ediyorum .” dedi.
Balçova Duru Park’ta Mehter Takımı gösterisi ile başlayan program, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ve şehitlerin anısına okunan mevlit ile son buldu.