Memur-Sen Gaziantep İl Başkan Vekili Mehmet Ali Arayıcı ve Memur-Sen’e bağlı sendikaların yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında, sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini söyledi. Başkan Şahin, Memur-Sen’in doğrudan ve haklıdan yana olan sendikal mücadelesini her zaman takdir ettiklerini belirterek, “Memur-Sen’i önemsiyoruz. Çünkü dünyaya aynı pencereden bakıyoruz ve bugüne kadar tüm mücadelemizde Memur-Sen’i yanımızda gördük. Bundan büyük mutluluk duyuyoruz. Kamu çalışanları toplumun önemli bir kesimini oluşturuyor. Kamu çalışanlarının düşünceleri ve fikirleri bizler için büyük önem taşıyor” diye konuştu.
Memur-Sen Gaziantep İl Başkan Vekili Mehmet Ali Arayıcı da ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Memur-Sen’in Gaziantep’teki genel durumu hakkında bilgi verdi. Arayıcı, “Memur-Sen Gaziantep İl Başkanımız olan Mithat Sevin, Eğitim Bir-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu’na seçildiği için yerine ben vekalet ediyorum. Memur-Sen olarak Gaziantep’te 11 hizmet kolunda yaklaşık 18 bin üyemiz bulunuyor. Hemen hemen tüm iş kollarında yetkili sendikayız” dedi.
Memur-Sen Başkan Vekili Mehmet Ali Arayıcı, Başkan Fatma Şahin’den, memurlara yönelik sosyal projelerin arttırılması talebinde bulundu. Arayıcı, “Gaziantep’teki tüm memurların toplu ulaşım araçlarından indirimli olarak faydalanmasını istiyoruz” dedi.
Başkan Fatma Şahin bu talebe, “Bu konuda bir maliyet analizi yapalım. Bundan böyle de Memur-Sen olarak sizlerle daha sık bir araya gelerek istişarede bulunalım” diye açıklamada bulundu.