Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 1. Sıra Milletvekili adayı Mehmet Parsak, 7 Haziran seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, Parsak seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği yerlerde “İktidar için 7’den yetmiş yediye 7 Haziranı bekliyoruz” diye konuştu.
MHP’nin merkeze bağlı beldelerde gerçekleştirdiği seçim bürolarının açılış törenlerine katılan ve vatandaşlarla bir araya gelen Parsak, vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde MHP’nin seçim vaatlerini aktararak, iktidar olacakları vurgusu yaptı. Parsak, Türkiye’de toplumun tüm kesiminin ihtiyaçlarına cevap veren bir MHP olduğunu belirterek, “Herkes için çok önemli projelerimiz, çok önemli vaatlerimiz var ve bu projelerimiz halkın büyük bir kısmından tam not alıyor. İnşallah iktidara geldiğimizde göreceksiniz; vaatlerimizi birer birer faaliyete geçirdiğimizde toplumun nasıl bir refah seviyesine yükseldiğini. İktidar partisinin ‘yapamazlar, kaynak nerede’ diye sadece eleştirdiğini, halk için hiçbir proje üretemediğini herkes görüyor. AK Partinin yaptığı artık sadece eleştirmek, halkına tepeden bakmak. ‘Güç zehirlenmesi’ denilen şey tam olarak bu olsa gerek” dedi.
“HERKES İÇİN MHP”
MHP’nin seçim beyannamesinden de söz eden Parsak, “İnşallah emekliye, çiftçiye, memura, işçiye, besiciye, işsize, esnafa kısacası toplumun her kesimine yönelik önemli adımlar atacağız. Emeklilere yılda iki kez emekli destek ödeneği adı altında toplam 2 bin 800 TL vereceğiz. Asgari ücreti net bin 400 TL yapacağız. Kadınlarımıza, çocuklarımıza ve engellilerimize yönelik davalarda zaman aşımı kaldırılacak, mahkeme ve harç masrafı alınmayacak. Çiftçilerin desteklenmesi amacıyla mazot, gübre, ilaç, tohum, yem ve fide gibi temel tarımsal girdilerin üzerindeki ÖTV ve KDV kaldırılacak. Mazot 1 lira 75 kuruş olacak. Yetim ve öksüz evlatlarımıza aylık 100 lira bağlayacağız. Şartlı eğitim ve sağlık yardımını 50 lira artıracağız. Yoksullara yönelik toplu konut yatırımında belediye harçları sıfırlayacağız” diye konuştu.