Erzurum’da yapılan buz salonları sadece bölge insanının değil, diğer illerin öğrencilerini de ağırlayan mekanlar oldu. Kartal İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri, Erzurum’da buz pateni öğrendi. Kafile başkanı Fikret Kocaman, “Erzurum’da güzel günler geçirdik, her şey için teşekkürler” dedi.
Erzurum’a 2011 Üniversiade kapsamında yapılan 500’lük buz hokeyi salonu İstanbul Kartal İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini ağırladı. İki gün boyunca Erzurum’da kayak ve buz pateni yapan İstanbullu öğrenciler Erzurum’da oldukça neşeli dakikalar yaşadı. 40 kişilik grupla Erzurum’a geldiklerini belirten kafile başkanı Fikret Kocaman, Erzurum’un tarihi ve kültürel yerleri ile kış turizm merkezlerini görüp tanıma şansı yakaladıklarını söyledi. Kocaman, Erzurum’da yakın bir ilgi gördüklerini belirterek Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’e teşekkür etti.
VALİ YARDIMCISI EFEMEN’DEN ZİYARET
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, şube müdürü Murtaza Cengiz ile ilçe müdürleri Suat Yılmaz ve Köksal Kaçmaz ile birlikte Kartal İmam Hatip Ortaokulu’nun Buz Pateni Eğitimi çalışmasını izleyen Erzurum Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen, İstanbullu öğrencilere ve kafile yöneticilerine yakın bir ilgi gösterdi. Kartal İmam Hatip Ortaokulu Kafile Başkanı Fikret Kocaman, öğrencilerin Erzurum’da mutlu günler yaşadıklarını belirterek, “Burada Kış Sporları Eğitim Projesi Ofisinden Yusuf Tosunoğlu, Ferhat Doğuş Aygün ve antrenörler bize büyük bir yakınlık göstererek, öğrencilerimize buz pateni keyfi yaşattı. Çok güzel bir Erzurum seyahatimiz gerçekleşmiş oldu” diye konuştu.