GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 2 günlük iznin ardından ligin ilk haftasında Kardemir Karabükspor'u konuk edeceği maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüp sosyal tesislerinde, teknik direktör Sefer Yılmaz yönetiminde gerçekleştiren antrenman, koşunun ardından pas ve 5'e 2 top kapma çalışması ile devam etti. Yaklaşık bir saat süren çalışma, yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Sefer Yılmaz, idmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, fiziksel açıdan hazır olduklarını, takım ruhunu artırmak için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Hedeflerinin lige iyi başlangıç yapmak olduğunu ifade eden Yılmaz, "Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Önümüzdeki süreyi de çok iyi değerlendirmek için çalışıyoruz. Kardemir Karabükspor maçına kadar takımı en yüksek seviyeye çekip, lige hazır olacağız" dedi.

Lige hafta hafta bakacaklarını ve buna göre planlama yapacaklarını kaydeden Yılmaz, "Her maçta hedefimiz galibiyet olacak. Bütün maçlara galibiyet için çıkacağız ama futbolda üç sonuç da var. Her maç bizim için yeni bir final olacak" diye konuştu.