Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile oluşturulan 650 kişilik “Odunpazarı Karla Mücadele Ekibi”, yoğun çalışmasına devam ediyor.
Ekipler kar yağışının başladığı günden itibaren 3 vardiya halinde 7 gün 24 saat, gece gündüz demeden dondurucu soğukta vatandaşların olumsuzluk yaşamamsı için çalışıyor. Gösterdikleri emek ve özveri sayesinde yaşanacak olumsuzlukların önüne geçen ekip, karla mücadele konusunda vatandaşlara duyarlı ve yardımcı olmaları konusunda seslendi.
Odunpazarı Belediyesi çalışanlarının vatandaşa mesajları şu şekilde:
Enver Eryiğit - Fen İşleri Müdürlüğü: 7/24 arkadaşlar ile beraber çalışmaktayız. Arkadaşlarımız ile birlikte kar küremeye devam ediyoruz.
Şefer Deliktaş - Fen İşleri Müdürlüğü: Odunpazarı Belediyesi olarak gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cami önleri, okul önleri, kalabalık caddeler buralarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Bilal Sülük - Fen İşleri Müdürlüğü: Gece demiyoruz, gündüz demiyoruz. 3 vardiya boyunca kepçelerimizle, greyderlerimizle yetmediği takdirde küreklerimizle karla mücadeleye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan şöyle bir beklenti içine giriyoruz, kapı önlerinde buzlanmalar oluyor ve biz her yere yetişemiyoruz. Vatandaşlarımız bu konuda duyarlı davranırlarsa minnettar olacağız.
Aydın Kahraman - Park Bahçeler Müdürlüğü: Yaklaşık ayın 2’sinden beri -15, -20 derecelerde ve gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlardan kapı önlerini temizlemeleri hakkında destek bekliyoruz.
Murat Kırbaz - Park Bahçeler Müdürlüğü: Karlardan dolayı sarkan dalları kesiyoruz, buzları kırıyoruz ve kaldırımları düzeltiyoruz. Herkes kendi kapısının önünü temizlerse daha güzel olur.
Esra Arıksüdan - Temizlik İşleri Müdürlüğü: Kar yağdığından beri çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlardan da büyük bir övgü aldık. Karla mücadeleye devam edeceğiz.
Müyesser Acar - Temizlik İşleri Müdürlüğü: Kar kürüyoruz, buz kırıyoruz. Gece gündüz demiyoruz çalışıyoruz arkadaşlarımızla. Vatandaşlarımızdan duyarlı olmalarını bekliyoruz. Özellikle esnaflarımızda kapı önlerini temizlerse bizler zaten elimizden geleni yapıyoruz ve takdir alıyoruz.