Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, il genelinde bin 200 muhtara kendi el yazısıyla yazdığı bir mektup gönderdi.
Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam eden MHP Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, il genelinde bin 200 muhtara yazdığı mektupta şu ifadelere yer verdi:“İnancımız o dur ki, vatan sevgisi imandan gelir. Güzel yurdumuz kritik bir genel seçimin arifesinde. 2015 genel seçimleri ülkemiz, vatanımız, milletimiz için bir milat olacak. Daha önceki hiçbir seçimde olmadığı kadar çok çalışmak, milli şuuru harekete geçirmek, milli değerlerimizi sahiplenmek durumundayız. Gün, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin yüce hatırasını muhafaza etme günüdür. Gün, köylerimizin, mahallelerimizin, şehirlerimizin sorunlarını çözme günüdür. Gün, küçük esnaf, sanatkar, çiftçi, işçi ve memurun yüzünün güleceği bir Türkiye için var gücümüzle çalışma günüdür. Gün güçlünün haklı olduğu bir adalet mekanizması yerine, haklının güçlü olduğu bir sistemi temin etmek için sorumluluk yüklenme günüdür. Bu vesileyle, Manisa ve ülke menfaatlerinin emrettiği doğrultuda Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adaylığımı ilan ettim.”
“MANİSA İÇİN DAHA FAZLA YATIRIM”
Eryılmaz, mektubuna şöyle devam etti:“Bu çerçevede, Manisa’mıza daha fazla kamu yatırımı alabilmek için daha fazla hizmet için büyükşehir belediyemizle el ele tutuşacak bir Ankara için harekete geçtik. Yüklendiğimiz bu misyonda sizlerin desteğini talep ediyorum Teveccühünüzden dolayı pişman olmayacağınıza söz veriyorum.”