Erzincan Valisi Süleyman Kahraman’ın eşi Muhsine Kahraman ve beraberindeki protokol eşleri bayramın birinci günü Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ettiler.
Vali Kahraman’ın eşi Muhsine Kahraman, Ramazan Bayramı’nı hastanede geçiren vatandaşları bu günde yalnız bırakmadı. Burada tedavi gören vatandaşların bayramlarını tebrik eden Hanımefendi Muhsine Kahraman ve beraberindekiler, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Protokol eşleri ile birlikte Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek hastaları ziyaret eden Hanımefendi ilk olarak Hastanedeki Yenidoğan Servislerini gezerek dünyaya merhaba diyen bebekler için ailelerine hediyeler verdi. Annelere geçmiş olsun dileklerinde bularak bayramlarını tebrik eden Muhsine Kahraman, annelerin sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldılar. Ardından hastanedeki tüm servisleri gezerek burada tedavi gören vatandaşların bayramlarını tebrik eden Muhsine Kahraman, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hastalara hediyeler takdim etti.