Hüsnü M. Özyeğin Vakfı Kilis Sorumlusu Elif Fidanoğlu Vali Tapsız’ı ziyaret etti.
Hüsnü M. Özyeğin Vakfı Kilis Sorumlusu Elif Fidanoğlu Vakfın yapmış olduğu çalışmalar hakkında Vali Tapsız’a bilgi vererek, “Hüsnü M. Özyeğin Vakfı, “Kalkınma hakkı temel bir insan hakkıdır” felsefesiyle, kırsal yaşamın tüm ihtiyaç ve potansiyelini kucaklayan bütünsel bir Kırsal Kalkınma Programı yürütmektedir” dedi.
Yöresel organik üzüm, pekmez, zeytin yağı, zeytinyağı sabunu ve incir gibi ürünlerin tanıtımı ve pazarlanması ile ilgili yapılabilecek çalışmalar hususunda Vali Tapsız’a bilgiler veren Ravanda Kadınlar Derneği Başkanı Hatice Fellahoğlu da Kilis Musabeyli ve Polateli köylerinde yaşayan tüm halkın sosyal ve ekonomik kalkınmasını sağlamak üzere faaliyetlerde bulunulduğunu belirterek, kadınlara, gençlere ve çocuklara yönelik sosyal faaliyetlerin yanı sıra, çevre ve ekonomik faaliyetlerde de bulunacağını belirtti.
Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Tapsız, Hüsnü M. Özyeğin Vakfının yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek Valilik olarak her türlü desteğin verileceğini belirtti.
Ziyarete Ravanda Kadınlar Derneği üyesi Üye Aynur Durna da eşlik etti