Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Gaziantep Zeugma Müzesi’nde yapılan “2. Üniversiteler Tanıtım Fuarı”nda GAÜN Standı ilgi odağı oldu.
Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile hazırlanan protokol doğrultusunda, “2. Üniversiteler Tanıtım Fuarı” Zeugma Müzesi’nde yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Biriminin organize ettiği “2.Üniversiteler Tanıtım Fuarı”na 25 üniversite katıldı.
Bu yıl yükseköğretime girecek öğrenci, veli ve rehber öğretmenlere fakülteler, bölümler, sosyal-kültürel imkanlar, kulüpler ve burs olanakları hakkında bilgi veren GAÜN Tanıtım Sorumlusu Selami Aklan, Gaziantep Üniversitesi standına gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Aklan, “Son yıllarda katıldığımız tanıtım fuarlarında, gençlerin üniversitemize olan ilgisi bizleri son derece mutlu ediyor. Fuara gelen ziyaretçiler bilinçli olarak geliyor. Ziyaretçilerin üniversitemiz ve ilgi duydukları bölümler hakkında araştırma yaparak gelmesi bizim için çok önemli” diye konuştu.
Fuarda, GAÜN Edebiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi Mustafa Cüneyt Arslan tarafından verilen ‘Motivasyon’ adlı konferans da çok sayıda katılımcı tarafından ilgiyle dinlendi.