Muratpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Dilşat Refizade Ve Ermenek İlkokulu ile Güzeloba İlk ve Ortaokulu spor salonları inşaatları devam ediyor.
Geçtiğimiz yıl kasım ayı içerisinde Valilik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muratpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde yapımına başlanan Muratpaşa Belediyesi Dilşat Refizade ve Ermenek İlkokulu ile Güzeloba İlk ve Ortaokulu Spor Salonları’nın yapımı devam ediyor. “Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında yapımına başlanan üç spor salonunun 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminde hizmete gireceği belirtildi.
Muratpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan spor salonlarını eğitim ve öğretim saatleri içerisinde öğrencilerin, mesai saatleri dışında da vatandaşların kullanacağı, yaklaşık 2 milyon TL’ye malolacak üç spor salonu içerisinde hentbol, voleybol ve basketbol sahalarının yanı sıra, soyunma ve sağlık odaları, duşlar, kafeterya ve seyirci tribünü yer aldığı ifade edildi. Muratpaşa Belediyesi protokol çerçevesinde toplam 21 okula spor salonu yapacağı kaydedildi.