Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin’in Kızıltepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, ’Bu dünyada bir dikili ağacınız olsun’ sloganıyla, bir okulunun bahçesinde 150 fidan dikimi yapıldı.
Kızıltepe ilçe merkezinde bulunan Kardelen Anaokulu’nun bahçesinde yapılan fidan dikim etkinliğine AK Parti Kızıltepe Kadın Kolları üyeleri, AK Parti ilçe teşkilatı ile Gökkuşağı Kreşi yetkilileri katıldı. ’Bu dünyada bir dikili ağacınız olsun’ sloganıyla anaokulunun bahçesine 150 fidan dikimi gerçekleştirildi.
Yapılan fidan dikimi ile ilgili açıklamada bulunan AK Parti Kızıltepe Kadın Kolları Başkanı Canan Özçelik, doğanın korunduğu takdirde insanların geleceğinin de korunacağını söyledi. Özçelik, "Ağacı sevmek ve korumak doğa dengesini korumaktır. Doğa korunursa insanlarında geleceği korunur. Ağaçlar bir bakıma dünyanın akciğerleridir, çünkü canlıların yaşaması için gerekli olan oksijenin büyük bölümünü ağaçlar sağlar. Bizde bugün AK Parti Kadın Kolları ve Ak Parti ilçe teşkilatımızla birlikte, Gökkuşağı Kreşi’nin katılımıyla, ’Bu dünyada bir dikili ağacınız olsun’ sloganıyla Kardelen Anaokulu’nun bahçesinde ağaç dikme etkinliği gerçekleştirdik. Burada bugün sevgi ektik. 150 fidan ekimi gerçekleştirdik" dedi.