Beşiktaş’ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa, liderliği sürdürmek ve şampiyon olmak istediklerini söyledi.
BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Beşiktaş’ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa, BJK TV’ye açıklamalarda bulundu. Şampiyon olmak istediklerini belirten Jose Sosa, "Takım ortaya iyi bir karakter koyuyor. Sonuna kadar liderliği korumak istiyoruz. Takımımızda bu kapasite ve istek var. Son haftalarda ekstra performans gösterip şampiyon olmak istiyoruz" dedi.
Maçların büyük kısmında on numara oynadığını vurgulayan Sosa, "Sevdiğim gerçek pozisyonum on numara. Sorumluluğu yüksek bir mevki. Ofansa büyük katkı vermek lazım. Hiçbir zaman oynadığım pozisyonu sorun etmem" diye konuştu.
“AVRUPA’DA LİGDE OYNADIĞIMIZDAN DAHA FAZLA MOTİVASYONLA OYNAMALIYIZ”
Liverpool’a karşı oynamanın güzel olacağını belirten Arjantinli yıldız futbolcu, "Avrupa’da devam etmek güzel. Rakibimiz Avrupa’da tarihi olan bir ekip. Lig ve Avrupa çok farklı platformlar. Avrupa’da ligde oynadığımızdan daha fazla motivasyonla oynamalıyız. İki maç oynayacağız. Devam edeceğiz ya da eleneceğiz. Güzel maçlar olacak" şeklinde konuştu.
“SADECE BEŞİKTAŞ’I DÜŞÜNÜYORUM”
Adaptasyon sürecini atlattığını belirten Sosa, "Değişik bir kültüre geldim. Grup olarak iyi iş çıkarıyoruz. Kalitesi yüksek ve mücadeleye dayanan bir ligdeyiz. İyi gittiğimizi düşünüyorum. Kişisel olarak oyunumdan memnunum. Her zaman en iyisini yapmaya çalışıyorum. Daha iyi olabilirim. Milli takım ile ilgili düşüncem yok. Sadece Beşiktaş’ı düşünüyorum" diye konuştu.
Kartal dövmesi yaptırmayı düşündüğünü vurgulayan Sosa, "Beşiktaş’a geldikten sonra her yerde kartal görünce yaptırmaya karar verdim" dedi.
Jose Sosa Ayrıca, Türkiye’deki taraftarın sıcaklığı ve gösterdikleri ilgi kendini çok mutlu ettiğini söyledi.