Sivas Barosu Başkanı Muharrem Eliş, milletvekili aday adayı olabilmek için görevinden istifa etti.
7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde aday adayı olmak isteyen Sivas Barosu Başkanı Muharrem Eliş, yaklaşık 3 yıldır sürdürdüğü baro başkanlığından istifa etti.
Milletvekili aday adayı olabilmek için görevinden istifa ettiğini belirten Eliş, “ 2012 yılından beri yürütmüş olduğum Sivas Baro Başkanlığı görevimi bugün itibariyle noktalamak istiyorum. Bu konuda yazılı müracaatımızı baro başkanlığımıza yaptık. 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde aday adayı olmak üzere görevimden ayrılıyorum istifa ediyorum. Çok zor bir süreç Sivas Baro Başkanlığı’ndan ayrılmak 450 tane meslektaşımla bu süreci beraber yürütmüş olduk. “dedi.
Seçilirse yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Eliş, “ İmkanlar ve yetkiler dahilinde daha hareketli biri olacağım. Biz bugüne kadar Sivas’ı ve Sivaslıyı ilgilendiren her konuda pozitif manada katkı sunabileceksek o ortamda bulunmaya çalıştık. Çorbada mutlaka tuzumuz bulundu bundan sonraki süreçte Sivas’ın ve Sivaslı’nın menfaatini korumaya çalışacağız."diye konuştu.
Baro yönetimi hizmetlerinden dolayı Eliş’e plaket takdim etti.