Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike firması tarafından organize edilen 2014-2015 sezonu Liseler arası Nike Halı Saha Ligi Futbol Turnuvası sona erdi.
22-30 Nisan 2015 tarihinde 75.Yıl İMKB YBO Halı Sahasında 6 takım, 72 sporcuyla 6 maç oynanarak turnuva tamamlandı. Guruplarda birinci olan Gölbaşı Yunus Emre Anadolu Lisesi ve Gölbaşı Yunus Emre Anadolu Lisesi 06-14 Mayıs 2015 tarihinde ilçeyi Adıyaman’da temsil edecek.
Turnuva hakkında bir açıklama yapan Nike Halı Saha Ligi Sorumlusu Ayhan Diler, "Bu organizasyonun gerçekleşmesinde 75.Yıl İMKB YBO idarecilerine, hakemlerimize, sağlık personellerimize ve sporcularımıza teşekkür ederiz. Yapılan bu turnuvada, yetenekli oyuncular tespit edilerek Adıyaman Futboluna kazandırmayı amaçlıyoruz. Adıyaman’da yapılacak Grup finallerinde ilçemizi temsil edecek takımımıza başarılar diliyorum” dedi.
Gölbaşı Yunus Emre Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Abdulhamit Güleş ise, bu yıl ilki düzenlenen Nike Halı Saha Ligine çok fazla ilginin olduğunu belirterek, "Oynanan müsabakada en ufak bir sakatlık ve taşkınlık olmadan turnuvayı tamamlamanın sevincini yaşamaktayız” dedi.