ORDU (AA) - Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, 19 Eylül Stadyumu içerisinde yer alan atletizm pistinin yetersiz olduğunu ve en kısa zamanda yeniden dizayn edileceğini belirtti.

Genç, şube müdürleri, atletizm il temsilcisi Çetin Gürsoy ve atletizm antrenörü Nuray Özkul Irmak ile atletizm pistinde incelemelerde bulundu.

İncelemenin ardından açıklama yapan Genç, atletizmin kendileri için önemli bir branş olduğunu belirterek, "Atletizm olimpiyatlarda en fazla madalya dağıtılan branşlardan birisi. Ordu’da da atletizme ivme kazandırmak istiyoruz. Çünkü atletizm ilimizde aktif durumda, kadrolu antrenörümüz var. İlçelerimizde de atletizmle uğraşan beden eğitimi öğretmeni arkadaşlarımız bulunuyor. Onlarla da diyalog kurarak ilimizde atletizmi daha aktif bir hale getirmek istiyoruz” dedi.

 Atletizm pistini yeniden dizayn edeceklerini vurgulayan Genç, en kısa sürede atletizm sporu ile ilgilenen yetkililerin isteği doğrultusunda rahat çalışabilecekleri şekilde pistin yapılacağını dile getirdi.