AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, 5. Olağan Kongresi sonunda ilk teşekkür ziyaretini AK Parti Araban İlçe Teşkilatına yaptı.
Özkeçeci’yi AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney ile Araban Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobanoğlu ve ilçe yönetimi Gaziantep Caddesindeki AK Parti Araban İlçe Başkanlığında karşıladı. Kasney burada yaptığı konuşmada,’’28 Aralık 2014 tarihinde yapılan 5. AK Parti Gaziantep İl Olağan Kongresinde AK Parti Gaziantep İl Başkanı olarak seçilen yeni İl Başkanımız Sayın Mehmet Eyüp Özkeçeci’ye yeni görevinde üstün başarılar dilerim. AK Parti Gaziantep yeni İl Başkanımız Sayın Özkeçeci ilk ziyaretini ilçemize yaptığı için kendisine teşekkür ederim’’ dedi.
Daha sonra, 5. Olağan Kongre sonunda oluşan AK Parti Gaziantep yeni İl Teşkilatı ile AK Parti Araban yeni İlçe Teşkilatları kendini tanıttı.
AK Parti Gaziantep yeni İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci de yaptığı konuşmada, "28 Aralık 2014 tarihinde yapılan 5. Olağan Kongremizden sonra ilk teşekkür ziyaretimizi AK Parti Araban İlçe Teşkilatımıza yaptık. AK Parti Hükumeti olarak yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bir yanda memlekete hizmet verirken bir yanda da paralel yapı ile mücadele ettik. Benden önce AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevinde bulunan sayın Ökkeş Eruslu ile Ahmet Uzer Araban ilçemize önemli hizmetler verdiler. Yeni İl Başkanı olarak bende onların bıraktığı yerde Araban İlçemize hizmetlerin devamını vereceğim İnşallah. Arabanlılar olarak 5. Olağan Kongremizdeki adaylık sürecimde bana göstermiş olduğunuz ilgi ve yakınlığa teşekkür ederim’’dedi.
Özkeçeci, Kayney ile Çobanoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş’ı makamında ziyaret ettiler.
Araban Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Karakuş ile Araban Şoförler Odası Başkanı Mustafa Karademir’i makamlarında ziyaret eden Özkeçeci ile Kasney ve beraberindeki heyet, babaları vefat eden iki ailenin yetim çocuklarını evlerinde ziyaret etti. Olarla bir süre sohbet ederek duygulu anlar yaşayan Özkeçeci, fakir aile ile yetim çocuklara gıda, halı ve battaniye yardımında bulundu.