Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk ve beraberindeki polisler İlçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Murat İnceel, Garnizon Komutanı Salih Gödek ve Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş’i ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatı’nın 170. yıl dönümü kutlama etkinliklerine davet ettiler.
İlk ziyareti Kaymakam Mehmet Yapıcı’ya yaptıklarını belirten İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, “170. Polis Haftamızı kutluyoruz. Bu kapsamda ilçemizde bulunan sizleri ziyaret edip 10 Nisan Cuma günü gerçekleşecek etkinliğimize davet etmek istedik. 170. yıl etkinliklerimiz devam edecek” dedi.
Polis Haftası’nı kutlayarak sözlerine başlayan Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, “İnsanların hak ve hürriyetlerini yer bulması, kişi özgürlüklerinin ülkede yaşayabilmesi için iç güvenlik teşkilatını çok büyük görevler düşüyor. Kendilerine şükranız. Haftanız kutlu olsun. Ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum” diye konuştu.
Kaymakam Mehmet Yapıcı’dan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sırasıyla Fatsa Başsavcısı Murat İnceel’i, Garnizon Komutanı P. Binbaşı Salih Gödek’i ve son olarak da Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş’i ziyaret ettiler.